dimarts, 5 de juny del 2012





ACTIVITATS PER FER A BERLÍN


Autora:SANDRA GARRIDO

Recorrér el Mauer park: Pots visitar pel mertcat de puces dels diumenges, on es poden comprar articles de segona mà (des de bicicletes fins a roba, menjar o… un piano!).
Tambe la gent hi posa un karaoke per l'arribada del bon temps i congrega a desenes d'agosarats aspirants a cantats.


Récorrer el mur: Al llarg d’uns quants mesos de 1990 es va demolir la major part del que havia estat el Mur de Berlín, però un tram va sobreviure a la picota, de poc més d’un kilòmetre de llargària. S’hi pot accedir des de la línia U1 del metro o des de diverses línies de la S-Bahn .


.Passejar per Grunewald: L’àrea forestal més gran a l’oest de Berlín, ofereix la possibilitat no només de caminar per boscos infinits, fàcilment accessibles en transport públic, sinó també de navegar per algún dels seus llac, es un lloc idilics per a amants de la natura.


Visitar Berlín amb bici: És una excel.lent opció, quan el temps ho permet. A la immensa majoria d’atractius imperdibles de la capital alemanya s’hi pot arribar fàcilment sobre dues rodes: el Reichstag, la Porta de Brandenburg i, enfilant per Unter den Linden, l’Illa dels Museus; Alexanderplatz, el barri jueu a Hackescher Markt, etc… Es una experiència molt interessant! Això sí, tot i que els berlinesos estan acostumats a conviure amb els ciclistes!


Visitar el museu de la Bauhaus: El museu del disseny permet submergir-se en el desenvolupament de l'escola d'arquitectura, disseny i art més important del segle XX, desenvolupa a l'Alemanya de Weimar als anys 20, si us interessa el diseny, incloeu-lo a la llista!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada